October 16, 2021 9:19 pm

Fentanyl Pain Patch fikk meg til å slutte å urinere

Heroinklienter i Chicago advares mot risikoen for blanding i Fentanyl – et smertestillende middel som opprinnelig ble integrert i Belgia i 1950 og er flere ganger mer jordet enn heroin, som angitt av DEA. Fentanylglut er assosiert med ansvar for hundrevis med pågående passeringer rundt i USA, 130 passeringer alene siden januar 2005 i og rundt Detroit. Å blande et sted med fentanyl med heroin har for sent blitt til den nye dille for å få en ekstra høy blant heroinmisbrukere, som det fremgår av nyhetsrapporter. I følge The Chicago Recovery Alliance kan du fortelle fentanylbundet heroin fra uforfalsket heroin ved deres skyggelegging – den forrige har en mintgrønn tone mens den normale heroinen ser “gulaktig eller støvbrun ut.” Beroligende midler og smertelindrende legemidler som inneholder fentanyl vises under forskjellige merkenavn, inkludert Sublimaze, Alfenta, Sufenta, Duragesic og Actiq. En spesielt farlig type fentanyl, kjop-adderall-online-i-norge/ flere ganger kraftigere enn morfin, vises under varemerket Wildnil som brukes til å immobilisere enorme og risikable skapninger. Uansett stoffundersøkelse av fentanyl fanget som bevis i heroinrelaterte passasjer viste at det styrer unna typen fentanyl som finnes i oppløsningsstrukturen. Spesialister har bekreftet at denne variasjonen av fentanyl er fremstilt i underjordiske laboratorier, men de er ennå på jakt etter den spesifikke kilden. Noen få rapporter peker en finger mot Mexico som den grunnleggende kilden til fentanyl som kommer inn i USA. Ugur Akinci, Ph.D. er en kreativ tekstforfatter, redaktør, en dyktig og prisvinnende teknisk kommunikator som har litt ekspertise på å samle løftepakker, duplikat av direkte avtaler, webinnhold, offentlige uttalelser, filmundersøkelser og god teknisk dokumentasjon. Han har fungert som teknisk skribent for Fortune 100 -organisasjoner de siste 7 årene. I tillegg til å være ekspertforfatter på Ezine Articles, er han i tillegg seniormedlem i Society for Technical Communication (STC) og medlem av American Writers and Artists Institute (AWAI).

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *