October 24, 2021 1:41 pm

Attract Promenadband

Jag funderar på att köpa ett promenadband            https://bereader.se/                    att ha inne och gå promenader på. Det är så ledsamt med detta kalla väder eller så blåser det och dåligt plogade vägar som gör att vi inte kan promenera som vi vill och som jag behöver för min rygg.

Är det någon som har en sådan? Hur tycker ni i så fall att de fungerar?

Svara
Annons:
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 01:28
Hantera
zero
#1
Samma här då mina bihålor slår bakut så castle jag går ut när det är kallt el blåser…förutom det du nämner. Har ingen erfarenhet av det band du nämner. Jag reagerar på att det inte står något som helst om hur det fungerar. Är det eldrivet o har det i sådana fall reglerbar hastighet? Är personligen lite anti mot företag som inte skriver ut detaljerna, även om de säkert kan svara på dem om man mailar guys det tycker jag inte man ska behöva göra för en vara som är såpass dyr!

Som ex kan vi ta det som COOP har som erbjudande: “…Löpyta, 44×126 cm, reglerbar hastighet 1-sixteen km/h, nine löpprogram samt mätning av distans, tid, hastighet, karloriförbränning o puls. Mått 168x75x140 cm, ihopfälld 82x75x167 cm. Motor 1,2 hk, effekt 990 W, vikt 57 kg. Testad o certifierad enligt standart EN 957. Pris 4295 kr, med premiecheck 4081 kr. Ej medlemmar betalar 4995 kr.”

Visst kan guy tycka att guy inte behöver alla finesser, där håller jag med. *Men* efter att ha börjat träna hos sjukgymnasten måste jag erkänna att det är väldigt roligt att hålla lite koll på just distans/tid/hastighet. Jag skulle *väldigt* gärna köpa COOP-bandet…guys det var ju det där med kosing…särskilt nu när bilen gick sönder *igen*!

Svara
Tuva-Lena
Tuva-Lena
2010-01-17, 02:thirteen
Hantera
0
#2
I brist på bröd så får man ta limpa, som vi brukar säga här.. Guys visst är det bättre än ingenting. Annars är det den friska luften i kombination med lätt motion som du mår bäst av. Löpband har en förmåga att få människor att lessna ganska snabbt. FRisk luft gör att kroppen syresätts, vilket får musklerna att fungera bättre, så i första hand skulle jag nog rekommendera det åt dig. Men visst är löpband bra de dagar du inte kan ta dig ut. ( Glänta lite på fönstret också så du får fylla lungorna med new york frisk Qi kraft. Flört)

“Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt..”

 

Svara
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 02:forty two
Hantera
zero
#3
Vi har en jättestor inglasad altan där jag tänkte ställa bandet jag! Glad Det är bara de där -20 until -30 gradiga dagarna som det får stå inomhus. *Brrr*…

Svara
mayolica
mayolica
2010-01-17, 02:57
Hantera
0
#four
Det är säkert ett bättre alternativ än ingenting för dom som absolut inte kan ta sej ut av någon anledning,men man ska nog försöka ta sej ut om det är möjligt.

Det går inte att ersätta en promenad ute med frisk luft med att röra på sej inne. Att komma ut i naturen ger bättre med syre och näring åt både kropp och själ på ett annat sätt.

~ mayolica ~

Svara
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 03:07
Hantera
0
#five
Ursäkta mig men nu tycker jag nog att ni skriver oss lite på näsan här. Tror att de flesta av oss vet att det är nyttigast utomhus men det finns tillfällen, ganska ofta until o med, då en del av oss helt enkelt inte kommer sig ut. Då är det som Tuvan säger; “I brist på bröd så får guy ta limpa”. Jag har tillräckligt med dålig självkänsla för att också ha ångest över att jag enligt alla andra borde ta en promenad *utomhus* varje dag!

Visa kommentarer (1)
Svara
mayolica
mayolica
2010-01-17, 03:39
Hantera
0
#6
#5 Ber om ursäkt om du tog illa vid av mitt inlägg,jag menade absolut inte att skriva någon på näsan eller liknande. Känner man att det fyller en funktion med promenaddband så är det väll inte fel att köpa ett om guy har råd.

Jag menar bara att det inte ersätter promenader utomhus,men det var absolut ingen prsonlig kritikatt mot dej eller någon annan . Att ha det som alternativ när guy inta kan gå ut,och promenera ute när man kan låter som en bra kombination.

~ mayolica ~

Svara
Annons:

MaMaMade
MaMaMade
2010-01-17, 03:forty
Hantera
0
#7
Oki…

Svara
penke
penke
2010-01-17, 03:fifty three
Hantera
zero
#eight
..Inte band,men ett..Treadmill(?) ngt liknande skidåkning,”stavar” för armarna..
Simply för att ha,när det är oplogat,meterdjup snö,blåser motvind,hundar&kattor,jobbat sent o är 25 minus ..

Skäms jag har ju inte slitit ut den summary..
Jag borde hellre köpt ett par bra/bättre skor o stavar(gå)

när jag kommer igång med att gå,så sitter suget så i kroppen,
på tö halvan av året så blir det en daglig i ½milen på skogsspåret
regn som sol,på vintern,en kortare(?) promenad i samhället
(beroende på hur de har plogat)

alla dagar är det skönt efter,vissa dagar än skönare att värma sig i duschen efter :- )
även om jag var trött/sliten när jag kom hem från jobbet,bara att bita ihop o ut i spåret
vissa dagar längtar guy :- )

penke

Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, eleven:02
Hantera
zero
#nine
Tack för generation svar och synpunkter….Jag har sett reklam på tv för den guys när jag såg reklam i en tidning var den helt plötsligt a thousand kr billigare Obestämd Jag ska fundera lite hur jag ska göra!

Annars går vi promenad varje dag när vädret tillåter så det är ju bäst guys om det är -25 och kallare under en längre tid så kan det bli lång tid utan aktiv rörelse och det är inte bra för min rygg Obestämd

Svara
MaMaMade
MaMaMade
2010-01-18, thirteen:forty five
Hantera
0
#10
Visst är det besvärligt! Här skär fot o knä ihop helt plötsligt, oftast bara efter ngn km. Sommartid kan man sätta sig ner o vila det onda ett tag men vintertid får man allt hålla sig i rörelse o halka haltandes hemöver. Då ska Guben gå med o ha sparken med sig guys den vill inte han dra på!

Visa kommentarer (1)
Svara
Tuva-Lena
Tuva-Lena
2010-01-18, thirteen:fifty eight
Hantera
0
#eleven
#10 Jaaa, spark är bra! Tungan ute Lägg en liten varm dyna på den så kan du vila ibland. Nu till vårvintern är det härligt med spark. Man åker en bit, sedan sätter man sig i någon solglänta och tar en kopp kaffe, och samtidigt lapar man sol också. Cool Underbaaart!

“Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt..”

 

Visa kommentarer (1)
Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, 15:fifty three
Hantera
0
#12
#11 Den som ändå hade en spark….Rynkar på näsan Jag kanske får köpa en Glad

Svara
[Jeremina]
[Jeremina]
2010-01-18, 16:48
Hantera
0
#13
Den här kan jag ju inte använda..Hihi Obestämd

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *